Jong N-VA Nijlen gaat van start!

Op 31 mei 2022

Zopas werd er in onze gemeente een nieuwe afdeling van Jong N-VA opgericht. Kersvers voorzitter Ruben Crauwels legt uit: "Jongeren zijn de toekomst van onze gemeente. Daarom hebben we in Nijlen  een jongerenpartij opgericht die kan opkomen voor de belangen van onze lokale jeugd!"

Als Jong N-VA zijn wij deel van de grootste partij van het land. Wij staan de N-VA bij in haar grote lijnen, maar wij zullen steeds onze stem laten horen wanneer het gaat over zaken die voor ons, jongeren, belangrijk zijn. Naast onze politieke pijler zijn wij uiteraard nog steeds jongeren, dus wij gaan ook al eens graag eentje drinken met elkaar!

Het nieuwe bestuur bestaat uit Ruben Crauwels als voorzitter en tevens regiocoörodinater van Jong N-VA in de regio Mechelen, Lander Taes neemt de taak van secretaris op zich. Charlotte Bats wordt onze nieuwe penningmeester.

Ben je tussen de 16 en 30 jaar oud en geïnteresseerd om mee te bouwen aan onze gemeente als lid van Jong N-VA Nijlen? Stuur ons dan zeker een berichtje via Messenger, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Hou onze facebookpagina in de gaten voor meer informatie over ons eerstvolgende evenement!

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is