Nieuw gemeenteraadslid Charlotte Bats legt de eed af

Op 8 september 2022

Op de afgelopen gemeenteraad van 06 september legde ons kersvers gemeenteraadslid Charlotte Bats de eed af en vervoegde onze fractie. Dit ter vervanging van Joris De Bondt die zijn mandaat als gemeenteraadslid neerlegt.

Bij Charlotte zit de lokale politiek in het bloed. Niet enkel haar overgrootvader maar ook haar oudoom en nonkel waren beiden gemeenteraadslid in respectievelijk Bevel en Nijlen.

Charlotte behaalde een master Vergelijkende en Internationale Politiek aan de KU Leuven, waarna ze nog een bijkomend opleiding Overheidsmanagement- en beleid volgde. In 2021 startte ze haar professionele carrière als parlementair medewerker voor Vlaams Parlementslid Tine van der Vloet. In het parlement volgen Tine en Charlotte alles op wat personen met een beperking aangaat. We zijn als lokaal bestuur van N-VA dan ook zeer blij dat Charlotte onze Nijlense fractie komt vervoegen!

Ook bedanken we Joris De Bondt voor zijn jarenlange engagement en inzet van onze fractie. Joris blijft uiteraard wel zetelen in ons lokaal bestuur.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is