Verkiezingen van 26 mei: prachtresultaat voor Charlotte BATS

Op 28 mei 2019

Onze Nijlense N-VA-kandidate voor de verkiezingen van 26 mei, Charlotte BATS, heeft een ronduit schitterende score behaald: 5409 voorkeurstemmen. Charlotte stond op de 8ste plaats bij de opvolgers voor het Vlaams Parlement. Ondanks deze minder gunstige plaats slaagde zij erin om 5409 kiezers uit de regio te overtuigen om het bolletje achter haar naam in te kleuren. Een verbluffend goede score!

 

Charlotte laat burgemeester Paul Verbeeck (CD&V) ver achter zich.

Om een en ander in een breder perspectief te kunnen bekijken, vergelijken we haar score met die van Nijlens CD&V-kandidaat, burgemeester Paul Verbeeck. Verbeeck stond op de vrij aantrekkelijke 7e plaats bij de effectieven voor de Kamer. Welnu, daar waar 'ons Charlotte' het vertrouwen kreeg van 5409 kiezers, haalde burgemeester Verbeeck slechts 4051 voorkeurstemmen. Vanop een vrij onbeduidende plaats op de lijst bij de opvolgers haalde Charlotte dus zomaar eventjes 1358 voorkeurstemmen meer dan 'ouwe rot' Verbeeck.
Voor een 22-jarig meisje voorwaar een straffe prestatie! N-VA Nijlen wenst Charlotte dan ook van harte te feliciteren met dit mooie resultaat. Tevens dank aan de vele duizenden voor hun stem op onze veelbelovende youngster.
Charlotte BATS, je hoort nog van haar!
 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is